Bazıları Fazlalıktır Oysa

Birilerinin hayatınızdan çıkıp gitmesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Zamanı geldiğinde herkes iç yüzünü er geç gösterir. Fazla üzülmeye de gerek yoktur bundan sonra. Arkadaş sandıklarınız en koyu düşmanınız bile olabilir. Koynunuzu en çok seven yılanlardır ne de olsa. Sinsice yanınıza sokulmaya bayılırlar. Böyleleri karda yürüyüp izini belli etmeyenlerdir. Nefesleri leş gibi kokar. Sizin ruhunuz bile duymaz arkanızdan ne dolaplar döndüğünün. Farkında olmadan konuşmaya, gülmeye, değer vermeye devam edersiniz. Ve öyle bir an gelir ki şaşırıp kalırsınız . Tüm düşüncelerin alnınıza dayanmış silahtan farkı yoktur. Bunların nasıl olduğuna anlam vermeye çalıştıkça anlamsız hale gelen yine siz olursunuz.
Hayatımıza bir şekilde tanışıp aldığımız bazı insanlar fazlalıktır hem eksileriyle hem de artılarıyla. Etkisiz eleman olmaktan öteye geçemezler. Ne yapmak gerekir bunca olan şeye rağmen? Tepki göstermenin en asil yöntemi sessizliğe bürünüp varlıklarını hiçe saymaktır. Kendisine saygısı olan asil insan konuşmanın çözüm olmadığını bilir. Boşa zaman kaybıdır karşılıklı görüşmek. Herkes kendi bildiğini okur eninde sonunda.
Kimi insanlar gerçek değeri ve sevgiyi hak eder. Öylelerini buldunuz mu hayatınızdan asla gitmelerine izin vermeyin. Yoksa bu zamanda insan gerçek sevgiye hasret kalıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar