Bir 2022 Hikayesi

Selamlar Herkese ve 2022'ye...

Fonda Harun Abimiz...

Gülme diyor.. Gülme sana bir ömür adadım diye...

Ne adanmışlıklarımız vardı oysa geçmişte. Başından sonuna kadar gittiğimiz ve vardığımız son durağın yine kendimize çıkması... Herkesin buna benzer hikayeleri vardır. Bazılarının mutlu sonla bitmesi bazılarının ise biliyorsunuz her neyse. Uzun bir ara vermiştim yazmaya. Bir yerden başlamalıyım dedim kendime. Hadi Seda korkmadan marş marş....:)) Fonda 90s.. Ya hastasıyım 90'ların.. Vazgeçilmezlerim arasında yer alıyor..  Bir gün bu güncelerim sizlerle milyonlarla buluşursa bir deli kızın hikayesinin bitmek bilmeyen enerjisi dersiniz:)

Bir paylaşımda geçen psikologun tespiti:''ANLAMSIZ KİŞİLERLE ANLAMLI İLİŞKİLER KURMA İSTEĞİ VE ÇABASI, SENİ YIPRATAN, ÜZEN VE DEĞERLİ VAKTİNİ HARCADIĞIN ZIRVALIKLAR VE SAÇMALIKLAR SİLSİLESİDİR!!!

Ne kadar doğru bir çıkarım değil mi? Şimdiye kadar ne kadar saçma ve absürd insan varsa onlara gereğinden fazla anlam yükleyip onca anlamsızlığın içinde tüm gücümüzle anlam çıkarmaya çalışmalarımız... Daha sonra kendimize olan saygımızı yitirişlerimiz.. Yine ortak bir yanımız var değil mi?

Her defasında yine aynı tiplemelere denk gelmekten yorulduk. Bıktık usandık. Aptallıklara ayıracak çoğumuzun zamanı yoktur. Çünkü size biçilen bir tane hayatınız var. Onu da aptallara ayırmayın. Zamanınız o kadar değerli olsun ki önceliğiniz hayalleriniz ve aileniz olmalı. Artık ilişkilerde bir menfaat bir çıkar kokusu var ucundan kıyısından. Bunu anlamak için biraz antenlerinizi açmanız yeterli. Bir de acı çeke çeke olayları daha iyi kavrıyorsunuz. Tecrübeyle sabittir :) 

Bir pazar gecesindeyiz. Fonda Sibel ALAŞ... Yine tadından yenmeyen bir ses.. Bugün kaçınız hayallerine dokundu? Kaçınız kahvesini dans ederek yudumladı?  Kaçınız sabrederek yoluna devam etmeye karar verdi peki.....?

Beni soracak olursanız sokak ışıklarının altında, kulaklığımla en sevdiğim şarkımı mırıldanarak klavyenin tuşlarına heyecanla dokunurken buluyorum kendimi... Sakinliğimi korumak adına verdiğim mücadeleye..

Firariyiz hayal kırıklarından, samimiyetsizlikten ve kişiliksizlerden...

EKSİK OLMAYIN, ŞİİRLE KALIN.....

Yorumlar

Popüler Yayınlar