''Kapıyı biri mi çaldı?''

 Söze nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum.. Doğal bir alışkanlık olsa gerek o kadar yoğun tempo içinde zihnimin en ücra köşelerinde tepinirken...Cebelleşebildiğim kadar direniyorum.. Gidebileceğimden değil de kalmam gerektiğini bildiğimden bunca savaşmak ve girdiğim savaşlardan hep bir şeyler öğrenirken çıkarken buluyorum kendimi..

Yazılarımı okuyan gizli hayranlar vardır belki.. Selamlar :)  Unutmadan bilimsel sorunları tartıştığım bir mecra değil burası.. Burası kelimelerin seller gibi aktığı ilerde belki bir gün mis kokulu sayfalarda buluşma ümidiyle dokunabildiğim bir '' MUCİZELER TIMARHANEM'' :))

Sevdim bu tabiri... Çünkü deliliklerimiz ne kadar çoksa o kadar yapamadıklarımızdan pişmanlık duymuyoruz.. değil mi?? Ve bir de sevmeye kendini korkak alıştıranlar var. İşlerine yorulmadan, terlemeden, emek harcamadan ve çene yormadan ulaşmak geliyor.. Ama bunlar hiçbir zaman gerçek bir duygunun acısının hazzını yaşayamadan göçüp gidiyorlar.. Sahte dünyaları dünyanın en rahat yeri:))

Zamanla anlıyorsunuz benim gibi gerçekle sahte olanı.. O kadar kolay ki ayırt edebilmek.. Ama önce bir canınızın yanması, dilinizin lal olması lazım. Her günün keyfini ve hazzını yaşadığınız kadar  gerçeğe yaklaşıyorsunuz.. Tekrar yineliyorum.. Yalnızlığınıza isyan ettiğiniz dönemler yitip gidiyor. Ve size geriye biriktirdikleriniz kalıyor.. Açın müziğin sesini yüksek sesle şarkınızı söyleyin.. Boş verin kim ne demiş nasıl davranmış bilmem hangi lafı sokmuş... Bunun krizine girmeyin.. Akıllı insan hafif sırıtıp normal gibi davranmayı huy edinmeyi iyi bilendir.

Evrenin bir yerinde  size benzer birileri elbet var. Sadece doğru koordinatlarda uygun zamanda rast geleceğiniz an a hazırlayın zihninizi.. Hayatın her günü yenir hazırlık ve zinde kalmak için verilenlerin toplamı... 

Teşekkür edin her şey için herkese...

Onlar olmasaydı şu anki ''siz'' olmazdınız ve burada yazılanları anlayamazdınız...

Kapı çaldı heralde.. Kapıyı açtığınızda karşınıza çıkan ilk not '' Kilidini dışarda unutmuşsun:))


Müzikle kalın doğayı kucaklayın...

Yorumlar

Popüler Yayınlar